De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Mergpijpjes

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Mergpijpjes

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Smeer het merg in met zout en peper. Leg de botten in een braadslee.
  • Je moet de botten roosteren naar grootte. De botten van een lam zijn klein, daarbij volstaan 10 minuten. Bij een koe neig je toch sneller naar 45 minuten.
  • Snijd de tomaten, peper en sjalot fijn. Meng met elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de salsa over het broodje en lepel daarover het merg.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.