De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

maiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde (varkensvlees met venkel en spaghetti met groene kruiden)

Snijd de varkenshaasjes in drieën en bestrooi met bloem. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een brede koekenpan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de varkenshaas toe en bak om en om in circa 3 minuten goudbruin. Voeg de wijn met een scheutje water toe. Rasp de venkel op de mandoline. Halveer de rode peper. Verwijder de zaadjes en snijd de rode peper fijn.
Voeg de peper samen met de venkel, venkelzaadjes, tijm en de peterselie toe aan het vlees. Laat circa 5 minuten bakken. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

30 MIN
Maiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde (varkensvlees met venkel en spaghetti met groene kruiden)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Varkensvlees met venkel
Snijd de varkenshaasjes in drieën en bestrooi met bloem. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een brede koekenpan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de varkenshaas toe en bak om en om in circa 3 minuten goudbruin. Voeg de wijn met een scheutje water toe. Rasp de venkel op de mandoline. Halveer de rode peper. Verwijder de zaadjes en snijd de rode peper fijn.
Voeg de peper samen met de venkel, venkelzaadjes, tijm en de peterselie toe aan het vlees. Laat circa 5 minuten bakken. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Kruidenspaghetti
Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en pers de knoflook. Pluk en hak de kruiden fijn en verwarm de knoflook en kruiden op zacht vuur circa 3 minuten met de olijfolie zodat alle smaken vrijkomen. Giet de spaghetti af en meng met de kruidenolie.

Serveer de spaghetti naast het varkensvlees met venkel. Garneer met peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker