De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

laklak

Meng de rijstebloem met kokosmelk, geraspte kokos, suiker, zout en eieren tot een glad beslag. Bak met behulp van een poffertjespan poffertjes. Doe de palmsuiker en het water in een pan en kook dit in tot stroopdikte. Schil de mango verwijder de pit en snijd in hem blokjes.

25 MIN
Laklak

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Meng de rijstebloem met kokosmelk, geraspte kokos, suiker, zout en eieren tot een glad beslag. Bak met behulp van een poffertjespan poffertjes. Doe de palmsuiker en het water in een pan en kook dit in tot stroopdikte. Schil de mango verwijder de pit en snijd in hem blokjes. Snijd de granaatappel doormidden en schep de pitjes eruit. Vouw van de bananenbladeren een puntje en serveer hierin de kokospoffertjes met het fruit en de palmsuikersiroop.

Dit recept komt uit de aflevering over Bali van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker