Kaasfondue
- Rasp de kazen en meng ze door elkaar.
- Halveer de knoflook en wrijf een gietijzeren pan in met de knoflook.
- Schenk 600 ml witte wijn in de pan. Breng de wijn aan de kook en voeg, op laag vuur, beetje bij beetje de kaas toe en roer door met een houten spatel.
- Roer de maïzena aan met 2 eetlepels wijn. Voeg de maïzena al roerend toe aan de kaasfondue en breng op smaak met peper en nootmuskaat.
Witlofsalade
- Snijd de witlof in stukjes en meng met het sap van de limoen, crème fraiche en magere yoghurt.
- Schil en snijd de kiwi’s in stukjes. Pel de mandarijnen en haal de partjes uit elkaar. Meng het fruit en de noten door de salade en breng op smaak met zout en peper.
Meer weten over kaasfondue?
> Dit zijn de lekkerste gerechten voor bij de kaasfondue
> Met deze tips maak je de állerbeste kaasfondue ooit!
0 reacties