De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geitenkaassalade met blauwe bessendressing

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geitenkaassalade met blauwe bessendressing

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Wikkel de plakken spek om de geitenkaas. Bak de geitenkaasjes op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven tot ze zacht zijn. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Verwarm voor de dressing de honing in een pan en blus af met de azijn. Voeg de helft van de blauwe bessen toe en verwarm tot de bessen zacht worden. Roer er een scheut olie door en laat de dressing afkoelen. Maak de blaadjes van de little gem los en meng met de rucola. Roer de dressing erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over borden en leg de geitenkaasjes erop. Bestrooi met de resterende blauwe bessen en hazelnoten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.