Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 200˚C.
-
Snijd 6 heel dunne plakken stokbrood en verdeel deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Smeer elke plakje in met een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en rooster in 10 minuten knapperig en goudbruin.
-
Pel en snipper de sjalotjes fijn. Snijd 10 cornichons in kleine stukjes en snijd de kappertjes fijn. Verdeel dit in een grote kom.
-
Snijd de kogelbiefstuk in zo klein mogelijke stukjes, ongeveer zo groot als de sjalotjes.
-
Voeg de mosterd, worcestershire saus en tabasco toe en breng op smaak met peper en zout. Proef of het naar je smaak is.
-
Verdeel de steak tartaar over 6 borden met behulp van een serveerring.
-
Splits de kwarteleitjes en zorg dat de helft van de schil heel blijft. Giet het eigeel in de have schil en druk het eitje in het midden van de steak tartaar. Serveer met het knapperige brood.
0 reacties