De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geitenkaassalade

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de azijn, mosterd, honing en olie tot een dressing. Leg de geitenkaas op het brood en snijd de korstjes eraf. Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

20 MIN
Geitenkaassalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de azijn, mosterd, honing en olie tot een dressing. Leg de geitenkaas op het brood en snijd de korstjes eraf. Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Halveer de kerstomaatjes en snijd de Romeinse sla in reepjes. Meng spek, sla, en tomaatjes met de dressing en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over borden. Haal het brood uit de oven en serveer op de salade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker