Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de azijn, mosterd, honing en olie tot een dressing. Leg de geitenkaas op het brood en snijd de korstjes eraf. Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Halveer de kerstomaatjes en snijd de Romeinse sla in reepjes. Meng spek, sla, en tomaatjes met de dressing en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over borden. Haal het brood uit de oven en serveer op de salade.
geitenkaassalade
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de azijn, mosterd, honing en olie tot een dressing. Leg de geitenkaas op het brood en snijd de korstjes eraf. Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Meld je aan en praat mee