- Verwarm de oven voor op 100ºC.
- Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend de suiker toe.
- Meng het maïszetmeel met de azijn en mix door het schuim. Klop nog 2 minuten.
- Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat. Vorm er een ronde taartvorm van.
- Laat de pavlova circa 2 uur in de oven drogen en vervolgens helemaal afkoelen.
- Breng 100 ml slagroom aan de kook. Hak de chocolade fijn.
- Voeg de chocolade toe aan de hete room en laat erin oplossen. Roer glad en laat afkoelen in een kom.
- Klop de overige slagroom lobbig en spatel door het chocolademengsel. Zet tot gebruik in de koelkast.
- Schep vlak voor het serveren de chocolademousse op de pavlova. Leg de kersen met steel en al erop en bestuif met poedersuiker.

Scrambled
Laat hier je reactie achter