De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

fruit met haagse bluf

Kook de bessen met de wijn en 50 g suiker gaar en wrijf ze door een zeef. Klop de eiwitten met de resterende suiker in een vetvrije kom helemaal stijf en giet het warme bessensap erbij. Halveer de aardbeien en bramen. Halveer de nectarines, verwijder de pitten en snjd de nectarines in partjes.

15 min kooktijd
Fruit met Haagse Bluf

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de bessen met de wijn en 50 g suiker gaar en wrijf ze door een zeef. Klop de eiwitten met de resterende suiker in een vetvrije kom helemaal stijf en giet het warme bessensap erbij. Halveer de aardbeien en bramen. Halveer de nectarines, verwijder de pitten en snjd de nectarines in partjes. Meng het fruit, verdeel over glazen en schep er een flinke bol vanille ijs en een flnke lepel Haagse Bluf op.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker