Smelt de boter. Meng de eieren met de suiker en meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Roer de yoghurt, het bloemmengsel en de boter door de eieren. Laat het deeg circa 30 minuten rusten in de koelkast. Rol het deeg op een met bloem bestoven aanrecht tot een rol en verdeel de rol in bollen. Druk de bollen plat en maak er met duim en wijsvinger een gat in. Rek het gat iets op. Verhit de olie in een pan tot circa 170 ºC. Schep het deeg één voor één in de hete olie en bak in circa 2 minuten om en om bruin. Laat de donuts uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze direct met suiker.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
donuts
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties