De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

casarecce con zucchine fritte

30 MIN
Casarecce con zucchine fritte

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de courgettes in plakjes van circa 1 centimeter. Pel en halveer de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de courgettes en de helft van de knoflook om en om goudbruin. Schep de courgettes uit de pan en leg ze in een schaal. Kook de pasta al dente in water met zout en giet de pasta af. Pluk en hak de peterselie fijn. Halveer de tomaatjes. Pers de rest van de knoflook, verhit olie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de courgetteplakjes toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomaatjes en de gehakte peterselie toe en roer door elkaar. Roer de pasta door de groente.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker