De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Brood met olijfolie, balsamico azijn en homemade rozemarijn-knoflookolie

Maak een heerlijke rozemarijn-knoflookolie voor bij een rustiek brood. Heerlijk voor bij de borrel!

Direct naar recept
Brood met olijfolie, balsamico azijn en homemade rozemarijn-knoflookolie

Bereidingswijze

Pel twee tenen knoflook en snij in plakjes. Verwarm met 100 ml olijfolie en 2 takjes rozemarijn op laag vuur, totdat de olie begint te geuren.

Serveer het brood met gewone olie, balsamico azijn en de rozemarijn-knoflookolie.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.