De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Boterkoek

Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter met de suiker en roer een ei en het zout erdoor. Voeg de bloem toe en kneed er een soepel deeg van. Vet de bakvorm in en leg bakpapier op de bodem.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Boterkoek

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter met de suiker en roer een ei en het zout erdoor. Voeg de bloem toe en kneed er een soepel deeg van. Vet de bakvorm in en leg bakpapier op de bodem.

Kluts het ei. Duw het deeg in de vorm, bestrijk met ei en maak er met een vork een motiefje in. Bestrooi de boterkoek met het amandelschaafsel en bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Bekijk hier meer recepten voor gebak en koeken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.