De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Annabel’s kruidenbeignets met gerookte zalm

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Annabel’s kruidenbeignets met gerookte zalm

Bereidingswijze

Kruidenbeignets
Meng bloem, bakpoeder, eieren en het bruiswater. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en roer tot een glad beslag. Dek de kom af met plasticfolie en laat afgedekt 15 minuten in de koelkast rusten. Pluk en hak de basilicum, rasp de schil van de citroen en meng door het beslag. Verhit een klein scheutje zonnebloemolie in een poffertjespan en schep er kleine hoopjes beslag in. Bak tot er bubbels in de poffertjes komen en draai ze om.

Beleg iedere beignet met een beetje gerookte zalm, schep daarop een toefje zure room en garneer met dille.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.