1. Witte-wijnpeertjes met gegrilde halloumi

Stoofpeertjes maak je vaak met rode wijn. Máár nu wordt er gebruik gemaakt van witte wijn, superlekker! In combinatie met gegrilde halloumi heb je een smaakvol voorgerecht.

Witte-wijnpeertjes met Gegrilde Halloumi

2. Glühweinperen

Alles smaakt beter met glühwein, zo ook deze peren! In dit recept zijn de stoofpeertjes in heerlijke glühwein gestoofd, een leuke twist op de klassieke stoofperen. 

glühwein peertjes

3. Stoofperen-crumble

Een heerlijk dessert voor de herfst en winterdagen: stoofperen-crumble. Super voor een feestelijke gelegenheid, maar natuurlijk ook als luxe toetje na het avondeten. Ga jij deze crumble proberen?

Stoofperen-crumble

4. Rijstepap met stoofperen

Dit is de beste afsluiter van jouw diner. Lekker ouderwetse rijstepap met heerlijke stoofperen. Daarmee ga je nooit de mist in. Staat dit gerecht bij jou op het menu?

Rijstepap met stoofperen

5. Klassieke stoofperen

Het klassieke recept voor stoofperen kan natúúrlijk niet ontbreken in dit lijstje! Miljuschka deelt haar traditionele recept voor de lekkerste stoofpeertjes. 

 

Stoofperen

6. Stoofperentaartje

Dit prachtige stoofperentaartje is het perfecte recept voor de koudere dagen. De taart zit bomvol met de warme smaken van kaneel, rode wijn en stoofpeer. Laat de kou maar komen!

perentaartje

7. Witte chocolademousse met stoofperen

Stoofperen saai? Niet op deze manier! De stoofperen vormen samen met de witte chocolademousse een goddelijke combinatie. Dit is het perfecte dessert.

Peren met mousse