Bearnaisesaus

Bearnaisesaus >

Dragon is een kruid dat erg goed samengaat met vlees. Dit kruid vormt ook direct de basis van een bearnaisesaus, samen met droge witte wijn, peper, sjalotten, boter en eieren.

Kruidenboter bij biefstuk

Kruidenboter >

Goed, technisch gezien is kruidenboter geen saus. Maar wel perfect voor bij biefstuk. Maak het hete stuk vlees af met een klontje kruidenboter, of salieboter

Champignonsaus

Champignonsaus >

Een klassieke champignonsaus is niet alleen lekker bij biefstuk, maar ook bij vis, pasta of varkensvlees. Heerlijk in het najaar. 

Cranberrycompote

Cranberrycompote >

Een kerstklassieker! Cranberrycompote. Lekker bij biefstuk, lam, gevogelte en wild. Nog een voordeel: het bereiden van cranberrycompote laat je huis heerlijk ruiken. 

Portsaus

Portsaus >

Wie kent 'm niet? De portsaus. Deze romige saus op basis van port past perfect bij vlees. Handig: portsaus kun je al uren van te voren klaarmaken. 

Salsa verde

Salsa verde >

Salsa verde heeft haar naam te danken aan de groene ingrediënten die de saus kleuren. Wij delen een Italiaanse salsa verde op basis van peterselie, kappertjes en ansjovis. 

sinaasappelsaus

Sinaasappelsaus >

Een prachtige saus voor het winterseizoen. Ideaal om te serveren tijdens kerst, samen met eend. Al misstaat deze saus niet bij biefstuk of varkensvlees. 

Pepersaus

Pepersaus >

Je kunt 'm natuurlijk in een pakje in de winkel kopen, maar zelf maken is véél lekkerder. En in een mum van tijd klaar! 

Wildsaus

Wildsaus >

De ster van de avond: een hertenbiefstuk met wildsaus. De naam zegt het al: voor deze saus heb je wild nodig als basis.