De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

biefstuk met pepersaus

Ultiem uitpakken? Deze biefstuk met pepersaus is nog lekkerder dan dat je 'm bestelt bij een restaurant. 

30 min (voor)bereidingstijd
biefstuk met pepersaus

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Ga voor pepersaus biefstuk voor kwaliteitsvlees van de slager. Je proeft het verschil echt."

Bereidingswijze

Biefstuk met pepersaus

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper.

  2. Verhit olie in een pan. Bak de biefstukken aan beide kanten circa 3 minuten naar de gewenste gaarheid. Voeg een klein klontje boter toe voor de smaak.

  3. Haal de biefstukken uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.

Pepersaus

  1. Pel en snipper de ui. Voeg toe aan de pan waar je de biefstuk in hebt gebakken en bak in circa 2 minuten bruin.

  2. Roer de bloem erdoor en laat circa 2 minuten garen.

  3. Schenk de room erbij. Breng aan de kook en roer de peperkorrels erdoor. Laat de saus circa 2 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout. 

  4. Leg de biefstukken terug in de pan, of serveer de biefstukken en schenk hier de pepersaus overheen. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker