• Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing.
Witlof-mandarijn salade
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Schil en snijd de wortel in dunne reepjes. Kook de wortel in circa 2 minuten gaar en spoel direct koud.
- Verwijder de bittere kern van de witlof en snijd de witlof in stukjes.
- Pel de mandarijnen, maak de partjes los en snijd de partjes door de helft.
- Snijd de ham in zo fijn mogelijke reepjes.
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes.
- Snijd de bieslook fijn. • Schep de hüttenkäse in een kom en spatel de wortel, witlof, mandarijnen, ham en peer door.
- Breng op smaak met de bieslook, zout en peper.
Biefstuk met pepersaus
- Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
- Verhit olie in een pan. Bak de biefstukken aan beide kanten circa 3 minuten naar de gewenste gaarheid. Voeg een klein klontje boter toe voor de smaak.
- Haal de biefstukken uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
- Pel en snipper de ui. Voeg toe aan de pan en bak in circa 2 minuten bruin.
- Roer de bloem erdoor en laat circa 2 minuten garen.
- Schenk de room erbij. Breng aan de kook en roer de peperkorrels erdoor. Laat de saus circa 2 minuten zachtjes koken.
- Breng de saus op smaak met zout.
- • Serveer de biefstuk met farfalle en salade.
0 reacties