Crunchy tosti met avocado

Crunch tosti met avocado

Bij vele katers geldt: hoe zouter het eten, hoe beter. Deze crunchy tosti met avocado, kaas en ham is dan zeker een geliefde optie. Een recept voor zelfgemaakte tomatenketchup krijg je erbij cadeau, maar we vergeven het je als je vandaag kiest voor de kant-en-klare variant. 

 

bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes met havermout

Twee vliegen in één klap: bananen en havermout helpen allebei je maag te kalmeren. Daarnaast zorgen ze voor flink wat energie. Ideaal ontbijtje dus! Want bananenpannenkoekjes zijn natuurlijk ook gewoon heel erg lekker. 

Croque madame

Croque madame

Laten we eerlijk zijn: deze croque madame is wel anti-katereten next level. Maak deze 'm van een gebakken eitje, flink stuk brood, ham, kaas en romige bechamelsaus en jouw kater verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

Vitaminesmoothie

Vitaminesmoothie 

Misschien niet het ontbijt waar je op zit te wachten, wél het ontbijt wat je nodig hebt. Deze vitaminesmoothie geeft je lichaam een flinke vitamineboost (die kan je heel goed gebruiken!) en de suikers zorgers voor een flinke dosis energie. 

Shakshuka

Shakshuka

Ook tomaat doet je goed, op je brakke ochtend. We combineren onze rode vriend met eitjes en je hebt een heerlijke shakshuka waar je geen nee tegen kan zeggen! Zelfs niet met deze kater. 

Voor de echte die-hards onder ons: het klassieke anti-katerdrankje met tomaat is natuurlijk de bloody mary. Durf jij het aan?

 

Supersandwich met oude kaas en kip

Supersandwich met oude kaas

Deze supersandwich met oude kaas is het ideale ontbijtje, hij is namelijk zó klaar! Das fijn, want dan kan je meteen weer terug je bed in. Al denken wij: na zo'n supersandwich voel je je zo veel beter, dat terug in bed eigenlijk niet meer nodig is.