Maak de nectarines, meloen en bananen schoon en snijd ze in stukjes. Schep ze in een kan en pers de sinaasappel en limoen erboven uit. Voeg de wijn, honing, kaneelstokje en brandewijn toe en laat het in de koelkast koud worden. Schenk vlak voor het serveren het water erbij en roer goed door. Serveer met heel veel ijsklontjes.
Sangria
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bianca Janssen
Ingredienten
4
Personen
Sangria
- 2 nectarines
- 0.5 Galia meloen
- 2 bananen
- 1 sinaasappel
- 1 limoen
- 1 fles fruitige rode wijn
- 2 el honing
- 1 kaneelstokje
- 100 ml brandewijn
- 250 ml spa rood
Extra nodig
- ijsklontjes
Bereidingswijze
10 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen