De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gilgeori toast

Ben je de Nederlandse ham-kaas-tosti helemaal zat? Wellicht is deze Koreaanse tosti dan iets voor jou! Eveline deelt haar recept.

10 min voorbereidingstijd
Koreaanse street toast

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Gilgeori toast betekent letterlijk 'straat-tosti' en is een zoethartige tosti gemaakt met kaas, ei en groente. Heerlijk!

Bereidingswijze

  1. Snijd de spitskool in dunne slierten. Schil de wortel en snijd in dunne repen. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de bosui in dunne repen. Snijd de mozzarella in plakken.
  2. Meng de gesneden groente met de eieren. Voeg dan de Koreaanse chilipasta toe, breng op smaak met zout en peper en meng goed door.
  3. Verhit olie in een koekenpan en doe het eimengsel in de pan. Bak voor enkele minuten en verdeel de mozzarella over één helft van het ei. Vouw dubbel en bak beide kanten bruin in de pan.
  4. Verhit olie in een koekenpan en rooster het brood goudbruin.
  5. Besmeer het brood met de mayonaise en de ketchup.
  6. Verdeel het ei over twee sneetjes witbrood en bedek met een plak ham. Dek de twee belegde sneetjes brood af met de overgebleven sneetjes.

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD

Amazing Oriental

In 1986 opende Amazing Oriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is Amazing Oriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker