- Snijd de spitskool in dunne slierten. Schil de wortel en snijd in dunne repen. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de bosui in dunne repen. Snijd de mozzarella in plakken.
- Meng de gesneden groente met de eieren. Voeg dan de Koreaanse chilipasta toe, breng op smaak met zout en peper en meng goed door.
- Verhit olie in een koekenpan en doe het eimengsel in de pan. Bak voor enkele minuten en verdeel de mozzarella over één helft van het ei. Vouw dubbel en bak beide kanten bruin in de pan.
- Verhit olie in een koekenpan en rooster het brood goudbruin.
- Besmeer het brood met de mayonaise en de ketchup.
- Verdeel het ei over twee sneetjes witbrood en bedek met een plak ham. Dek de twee belegde sneetjes brood af met de overgebleven sneetjes.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
Meld je aan en praat mee