Maandag: Gevulde paprikasoep

Een kom soep! Een heerlijk inkoppertje. Deze variant is goedgevuld met aardappel, winterpeen en vermicelli en daarmee prima geschikt als een lekkere en snelle avondmaal. 

Miniatuur

Dinsdag: Spaanse tortilla

Met maar 5 ingrediënten is dit recept zéér budgetproof. De tortilla kun je eten als lunch, diner, op een pistoletje met aioli of als snack tussendoor. Tip: vul de tortilla met overgebleven kliekjes van de dag ervoor. 

Miniatuur

Woensdag: Falafelsandwich

Een echte studentenfavoriet. Geen zin om uitgebreid te koken? Koop dan kant-en-klare falafel uit het koelvak. Tip: voeg ingelegde groente toe als extra smaakmaker. Lekker en supersimpel!

Miniatuur

Donderdag: Bonenwraps

Een recept zonder vlees, levert een budgetvriendelijk recept op. Wat dacht je van deze bonenwrap in tomatensaus met avocado en zure room? Lekker voor 's avonds of ideaal om mee te nemen naar kantoor. 

Miniatuur

Vrijdag: Pittige pompoensoep 

Deze pittige pompoensoep is perfect voor jou als je wel houdt van een stevige opkikker. Die warmte heb je wel nodig tijdens de gure dagen.

pompoensoep recept

Zaterdag: Snelle Turkse pizza

Al jaren de afhaalfavoriet: de Turkse pizza. Deze guilty pleasure kun je heel makkelijk thuis maken. Deze pizza is in een mum van tijd klaar en dat voor een zacht prijsje.

Turkse pizza

Zondag: Zoete-aardappelstamppot met spekjes en amandelen

Het laatste recept is de zoete-aardappelstamppot met amandelen. Maak de stamppot vegetarisch door de spekjes te vervangen door stukjes zongedroogde tomaat. Wil je nog iets goedkoper uit zijn? Laat de amandelen dan weg en voeg wat gekaramelliseerde uien toe. 

Miniatuur