Kaasbroodjes

Kaasbroodjes

Ben jij dol op kaas? Dan mogen kaasbroodjes echt niet ontbreken tijdens de jaarwisseling. Deze hapjes zijn natuurlijk wel het lekkerst als je het zelf maakt. Het handige aan dit recept is dat je de broodjes in de oven zet en ondertussen lekker kan borrelen met je gasten. Ideaal!

Spinazie-brietaartjes

Spinazie-brietaartjes

Een heerlijke combinatie: spinazie en brie, maar dan in de vorm van een taartje. Deze vegetarisch spinazie-brietaartjes zijn perfect om te maken tijdens Oud en Nieuw en je zet er zeker een feestje mee op tafel. Duik nu alvast de keuken in en test het recept uit, zodat je zeker weet dat alles straks goed gaat.

Appelflappen

Appelflappen

Een erg populair gerecht tijdens de jaarwisseling zijn de klassieke appelflappen. Dat snappen wij wel, want er is natuurlijk niets lekkerder dan zelf gemaakte appelflappen. Je hebt er niet veel voor nodig om dit heerlijke hapje te maken en het eindresultaat is fantastisch!

Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Verras je gasten en maak eens je eigen saucijzenbroodjes, want dat is helemaal niet zo moeilijk en ook nog eens leuk om te doen. Alleen de geur al zorgt ervoor dat jij én je gasten gaan watertanden. Voor een beetje meer pit kan je wat sambal toevoegen, maar dat is hoeft niet perse!

Palmiers van oude kaas

Palmiers van oude kaas

Deze palmiers van oude kaas (koekjes van bladerdeeg) zijn echt een plaatje. Een heerlijk hapje voor bij de borrel of om gewoon even lekker van te snoepen. Het voordeel van deze palmiers is dat ze makkelijk zijn uit te delen en nog een tijdje houdbaar zijn als je ze goed bewaard.

Kersenflappen met banketbakkersroom

Kersenflappen met banketbakkersroom

Wil je eens iets anders proberen dan de klassieke appelflappen? Dan zijn deze kersenflappen met banketbakkersroom een echte aanrader! Een fantastische lekkernij die zoet van smaak is en ook nog eens snel klaar is.

Oma’s appelbeignets

Oma’s appelbeignets

Een echte klassieker die zeker niet mag ontbreken tijdens Oud en Nieuw: de appelbeignets. Deze smaakvolle lekkernij is enorm populair tijdens de jaarwisseling. Iedereen zal je dankbaar zijn als je dit gerecht op tafel zet, want wie houdt er nou niet van heerlijke warme appelbeignets?!