Tropical Rainbow Salad

0
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Snijd met een mesje een kruisje aan de bovenkant van de tomaat. Snijd het kroontje eruit. Dompel ze circa 10 seconde in ruim kokend water en koel ze af in koud water. Trek de velletjes van de tomaten. Schil de papaja en snijd de hem doormidden en haal de zaden eruit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees rond de pit weg. Snijd de paprika doormidden en verwijder de pitten. Pel de ui. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en de schil. Snijd alles in kleine blokjes. Meng alles voorzichtig door elkaar. Hak de koriander. Meng de kokosmelk, chilisaus en koriander. Breng de salade met de dressing op smaak. Breek de kokosnoot doormidden en vul ze met de salade. Zet de kokosnoten op een bergje zout op een bord.

Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma The Taste of Life Travel.

Ingredienten

4
Personen

Salade

  • 2 tomaten
  • 1 papaja
  • 1 mango
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1 kokosnoot

Dressing

  • 1 bosje koriander
  • 100 ml kokosmelk
  • 1 flinke scheut zoete chilisaus
Geef je waardering
0