De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tropical rainbow salad

Snijd met een mesje een kruisje aan de bovenkant van de tomaat. Snijd het kroontje eruit. Dompel ze circa 10 seconde in ruim kokend water en koel ze af in koud water. Trek de velletjes van de tomaten. Schil de papaja en snijd de hem doormidden en haal de zaden eruit.

20 min kooktijd
Tropical Rainbow Salad

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd met een mesje een kruisje aan de bovenkant van de tomaat. Snijd het kroontje eruit. Dompel ze circa 10 seconde in ruim kokend water en koel ze af in koud water. Trek de velletjes van de tomaten. Schil de papaja en snijd de hem doormidden en haal de zaden eruit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees rond de pit weg. Snijd de paprika doormidden en verwijder de pitten. Pel de ui. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en de schil. Snijd alles in kleine blokjes. Meng alles voorzichtig door elkaar. Hak de koriander. Meng de kokosmelk, chilisaus en koriander. Breng de salade met de dressing op smaak. Breek de kokosnoot doormidden en vul ze met de salade. Zet de kokosnoten op een bergje zout op een bord.

Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker