- Verwarm de oven voor op 70˚
 
Groente:
- Schil de wortels, knolselderij en koolrabi’s en snijd ze in kleine blokjes.
 - Halveer en was de prei en snijd de prei in halve ringen.
 - Pel en snijd de ui in blokjes. Pel en snijd de teentjes knoflook fijn.
 - Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
 - Voeg de wortel, knolselderij, koolrabi en prei toe.
 - Voeg de kaneel, gember, harrisa en een klein scheutje water toe.
 - Breng op smaak met zout en peper en warm circa 1 minuut door tot de groente beetgaar zijn.
 
Biefstuk:
- Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
 - Verhit olie in een pan en bak de biefstuk circa 3 minuten aan beide kanten bruin.
 - Voeg de boter toe en bak nog circa 1 minuut.
 - Dek de biefstukken af met aluminiumfolie en houd ze warm in de oven .
 
Couscous:
- Breng de bouillon in een pan aan de kook.
 - Meng de rauwe couscous met de beetgare groente in een kom.
 - Schenk de bouillon op het couscous-groentemengsel tot het onder staat en dek af met plasticfolie.
 - Snijd de koriander en bladselderij in reepjes
 - Roer couscous na circa 5 minuten los met een vork.
 - Roer de gesneden kruiden erdoorheen.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties