Salsiccie al sugo (circa 40 minuten)
Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit een pan met olie en fruit de ui en de knoflook aan, bak de worsten mee en voeg de venkelzaadjes toe. Blus na 10 minuten af met de wijn en laat nog 5 minuten doorkoken. Voeg de tomatensaus toe.
Scheur 5 basilicumblaadjes en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg het water toe, roer goed door en kook gedurende 30 minuten zacht door.
Verdeel de worsten en de jus over 4 borden. Garneer met basilicumblaadjes.
Zucchine al basalico (circa 25 minuten)
Snijd de courgette in plakjes bak ze in de koekenpan. Snijd de knoflooktenen doormidden en voeg toe. Bak even mee en haal de knoflook er daarna uit. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met peterselie.
Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit een pan met olie en fruit de ui en de knoflook aan, bak de worsten mee en voeg de venkelzaadjes toe. Blus na 10 minuten af met de wijn en laat nog 5 minuten doorkoken. Voeg de tomatensaus toe.
0 reacties