Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in vieren. Kook de bonen beetgaar en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in reepjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Meng de azijn, mosterd, zout en peper met elkaar en roer de olie erdoor. Meng de groentemet de dressing. Verdeel over borden en garneer met de eieren, ansjovisfilets, olijven en gerookte zalm.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
salade niçoise met gerookte zalm
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties