De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Roerbakgroente

Snijd de courgette in dunne plakjes en de broccoli in roosjes. Snijd de gele en rode paprika in dunne reepjes en de bleekselderij in stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en voeg eerst de courgettes en paprika toe en vervolgens de broccoli en selderij.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Roerbakgroente

Bereidingswijze

Snijd de courgette in dunne plakjes en de broccoli in roosjes. Snijd de gele en rode paprika in dunne reepjes en de bleekselderij in stukjes.

Verhit in een pan de olijfolie en voeg eerst de courgettes en paprika toe en vervolgens de broccoli en selderij. Wok de groente ongeveer 10 minuten.

Breng op smaak met peper en zout. Serveer de groente op een schaal of een bord.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.