De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

roerbakgroente

Snijd de courgette in dunne plakjes en de broccoli in roosjes. Snijd de gele en rode paprika in dunne reepjes en de bleekselderij in stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en voeg eerst de courgettes en paprika toe en vervolgens de broccoli en selderij.

10 min kooktijd
Roerbakgroente

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de courgette in dunne plakjes en de broccoli in roosjes. Snijd de gele en rode paprika in dunne reepjes en de bleekselderij in stukjes.

Verhit in een pan de olijfolie en voeg eerst de courgettes en paprika toe en vervolgens de broccoli en selderij. Wok de groente ongeveer 10 minuten.

Breng op smaak met peper en zout. Serveer de groente op een schaal of een bord.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker