De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Frambozen met chocolade

Deze zoete snack gaat al een tijdje viral op social media. Goed nieuws: zelf maken is ontzettend simpel. 

5 min. voorbereidingstijd
90 min. wachttijd
Direct naar recept
frambozen in chocolade

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Frambozen in chocolade zijn zó lekker. Dit recept komt daarom ook met een waarschuwing. Als je dit eenmaal hebt gemaakt dan kan je er niet meer vanaf blijven."

Bereidingswijze

Frambozen in chocolade

  1. Doe de witte chocolade in de verpakking een bak of kom. Giet er kokend water overheen en laat 1 minuut liggen. 

  2. Haal de chocoladereep uit het water. Knip het hoekje van de verpakking en giet de chocolade in een ander bakje. 

  3. Haal de frambozen met behulp van een vork één voor één door de chocolade. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier of een groot bord. Laat een halfuur opstijven in de koelkast.

  4. Doe de melkchocolade in de verpakking een bak of kom. Giet er kokend water overheen en laat 1 minuut liggen. 

  5. Haal de reep melkchocolade uit het water. Knip het hoekje van de verpakking en giet het in een ander bakje. 

  6. Haal de frambozen door de melkchocolade. Leg weer terug op het bakpapier en laat een uur opstijven in de koelkast. Serveer direct. 

    Besprenkel de frambozen in de chocolade met een heel klein beetje zeezout.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.