- Ontdooi de garnalen.
Noedels
- Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Chinese koolsalade
- Snijd de Chinese kool in vieren, verwijder de kern en snijd de kool zo fijn mogelijk.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Halveer de limoen.
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Meng in een grote kom de yoghurt, mangochutney, sap van een halve limoen en de honing. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de Chinese kool, bosui, cherrytomaatjes en de mango door de dressing.
Garnalen uit de wok
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de koriander fijn.
- Dep de garnalen droog met keukenpapier en maak ze, indien nodig, schoon.
- Verhit een scheut arachideolie in de wok en bak de garnalen om en om circa 3 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de sambal, knoflook en de helft van de koriander toe.
- Snijd de resterende limoen in partjes.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Verdeel de Chinese koolsalade en de garnalen over de noedels en bestrooi met de resterende koriander. Serveer een limoenpartje ernaast.
0 reacties