De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cajun jambalaya-pasta

20 min kooktijd
Cajun Jambalaya-pasta

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Cajun Jambalaya-pasta

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Verwijder de harde draden van de sugar snaps. Kook de sugar snaps in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
  • Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in blokjes.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de uien, knoflook, peper en de cajunkruiden circa 2 minuten. Voeg de kipfilet toe en bak in circa 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bleekselderij, garnalen, tomaten, sugar snaps en de kookroom toe en bak het geheel in circa 5 minuten gaar. Roer de pasta door het gerecht en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pluk en snijd de peterselie grof en roer door de pasta.

Serveren

  • Verdeel de Cajun Jambalaya pasta over borden.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker