Cajun Jambalaya-pasta

0
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Cajun Jambalaya-pasta

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Verwijder de harde draden van de sugar snaps. Kook de sugar snaps in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
  • Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in blokjes.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de uien, knoflook, peper en de cajunkruiden circa 2 minuten. Voeg de kipfilet toe en bak in circa 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bleekselderij, garnalen, tomaten, sugar snaps en de kookroom toe en bak het geheel in circa 5 minuten gaar. Roer de pasta door het gerecht en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pluk en snijd de peterselie grof en roer door de pasta.

Serveren

  • Verdeel de Cajun Jambalaya pasta over borden.

Ingredienten

4
Personen

Cajun Jambalaya-pasta

  • 300 g pipe rigate
  • 200 g sugar snaps
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 4 stengels bleekselderij
  • 4 tomaten
  • 200 g kipfilet
  • olijfolie om in te bakken
  • 3 tl cajunkruiden
  • 200 g reuzengarnalen
  • 200 ml kookroom
  • 1 bos bladpeterselie
Geef je waardering
0