Jouw hart wordt gegarandeerd veroverd wanneer je deze prachtige blondie ziet. Wie ga jij verrassen met dit heerlijke hart?

Miljuschka Witzenhausen

Ingredienten

4
Personen

Blondie

  • 200 g witte chocolade
  • 200 g zachte boter
  • 4 eieren
  • 300 g suiker
  • 500 ml melk
  • 140 g amandelmeel
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 10 g bakpoeder
  • 200 g frambozen
  • 1 snufje zout

Frambozen-botercrème

  • 250 g boter op kamertemperatuur
  • 430 g gezeefde poedersuiker
  • 3 el melk
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 mespuntje zout
  • 1 handje frambozen

Benodigdheden:

  • hartbakvorm 24 cm, spuitzak met kartel mond

Bereidingswijze

Totale tijd: 1 uur en 5 minuten

Blondie  
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng in een andere kom het zelfrijzend bakmeel met de amandelmeel en zout. Roer dit mengsel eerst door het eimengsel en dat vervolgens met de gesmolten chocolade. Meng daarna de frambozen door het beslag. Verdeel over de bakvorm. Bak de blondies in de oven in 55-60 minuten gaar. 

Frambozen-botercrème  

Stap 1: 
Draai de boter luchtig in de keukenmachine tot het een witte kleur krijgt. Mix de poedersuiker erdoor en daarna de melk, vanille en zout.  

Stap 2: 
Verwarm de frambozen en prak ze met een vork. Haal door een zeef om de pitjes eruit te filteren. Gebruik het sap om een deel van de botercreme te kleuren. Hoe meer sap, hoe meer kleur het krijgt. 

Stap 3: 
Spuit om en om banen wit en roze op plasticfolie en rol dit op. Doe dit in een spuitzak met een kartelmondje. Spuit rozetten om de blondie te decoreren.  

Geef je waardering

48
LIEFDES BLONDIE
LIEFDES BLONDIE