Aziatische salade wraps
- Halveer de speklapjes in de lengte en snijd ze in dunne repen.
- Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
- Schil en snijd de gember fijn.
- Verhit een scheut olie in een wok en bak de spekreepjes in circa 5 minuten rondom goudbruin.
- Voeg de ui, knoflook, peper en de gember toe en bak circa 2 minuten mee.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
- Voeg de paprika en de spinazie toe en roerbak circa 1 minuut mee.
- Roer de appelstroop, sojasaus en de taugé door het gerecht en warm kort door.
- Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Hak de cashewnoten grof en rooster circa 3 minuten in een droge pan.
- Verdeel de groente over de wraps en strooi de cashewnoten erover.
- Rol de wraps op en leg ze op borden.
0 reacties