Aziatische saladewraps

9
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Aziatische salade wraps

  • Halveer de speklapjes in de lengte en snijd ze in dunne repen.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
  • Schil en snijd de gember fijn.  
  • Verhit een scheut olie in een wok en bak de spekreepjes in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  • Voeg de ui, knoflook, peper en de gember toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
  • Voeg de paprika en de spinazie toe en roerbak circa 1 minuut mee.
  • Roer de appelstroop, sojasaus en de taugé door het gerecht en warm kort door.  
  • Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Hak de cashewnoten grof en rooster circa 3 minuten in een droge pan.
  • Verdeel de groente over de wraps en strooi de cashewnoten erover.
  • Rol de wraps op en leg ze op borden.  

Ingredienten

4
Personen

Aziatische wraps

  • 4 speklapjes
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 cm gemberwortel
  • arachideolie
  • 1 rode paprika
  • 500 g spinazie
  • 1 el appelstroop
  • 2 el sojasaus
  • 125 g taugé
  • 70 g cashewnoten
  • 8 meergranen wraps

Extra nodig:

  • wok
Geef je waardering
9