Rijstvellen met gerookte zalm en spinaziesalade

Deze springrolls zijn snel gemaakt en erg smaakvol door de combinatie van gerookte zalm, spinazie, wortel en sinaasappelrasp. 

Miniatuurvoorbeeld

Funky veggie sesam springrolls

De hapjes zijn ook lekker als vegetarische variant! Kies bijvoorbeeld voor dit recept met noedels, winterpeen, komkommer en tofu. Heerlijk om te dippen in de zelfgemaakte Japanse mayonaise!

Miniatuurvoorbeeld

Zoete rijstloempia's 

Je kan de rijstvellen natuurlijk ook vullen met verschillende fruitsoorten. Hierdoor krijg je een lekkere zoete snack, in plaats van de bekendere hartige variant. Combineer het fruit met chiazaad en amandel-haver-sesamcrumble en je hebt een heerlijk en vrolijk hapje.

 

Miniatuurvoorbeeld

Goi Cuon

Deze springrolls worden gevuld met buikspek, garnalen, rijstnoedels en verschillende groenten. Door de springrolls op de juiste manier te vouwen, zijn de garnalen mooi door de rijstvellen heen te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Krab springrolls

Deze springrolls smaken naar pure luxe door de combinatie van zacht krabvlees, frisse komkommer en een gladde crème van avocado.  

Miniatuurvoorbeeld

Rijstvelrolletjes met garnalen, mango, kip en biet

Rode biet, gele mango, oranje wortel, groene sla: Ook deze springrolls hebben gezellige vrolijke kleuren en zitten vol verschillende smaken door de toevoeging van garnalen en gerookte kip. Zeg daar maar eens nee tegen!

Miniatuurvoorbeeld