1. Cupcake Monsters

Boe! Deze kindertraktatie is voor echt durfallen. Groene monstertjes met starende ogen en een heleboel tanden. Wie durft de eerste hap te nemen?

Miniatuurvoorbeeld

2. Oreo Spinnen

Zie je daar nou echt acht kleine kriebelpootjes? Gelukkig zijn ze van dropveter. Als je de gewone outfit van de spin net iets te saai vindt, kan je hem in de feeststemming brengen met een hip jasje van discodip. 

Miniatuurvoorbeeld

3. Snoep-Sushi

Nigiri, maki en uramaki. Voor de sushi-liefhebbende vast en zeker bekend. Deze drie soorten kun heel makkelijk namaken om uit te delen. Ziet eruit als the real deal. Smaakt ietsje zoeter.

Miniatuurvoorbeeld

4. Fruit Rupsen

Op sommige scholen mag geen snoep meer worden uitgedeeld. Daarom staat er ook een gezonde traktatie op het lijstje. Niemand kan nee zeggen tegen deze Rupsjes Nooitgenoeg van druiven en tomaten!

Miniatuurvoorbeeld

5. Bananen Pinguïns

Goed nieuws! De lijfjes van de pinguïns bestaan voor het grootste deel uit banaan. Dus deze lekkere kindertraktatie ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens een bewustere keuze. 

Miniatuurvoorbeeld

6. Hotdog-hondjes

Deze hotdog-hondjes zijn heel schattig en mega -ekker. Daarom de perfecte traktatie voor op school. 

Altijd feest! hotdoghondjes

7. Disco-cakepops

Deze vrolijke disco-cakepops zijn makkelijk te maken en geweldig voor feestjes!

Disco-cakepops

8. Mini-trifle met chocolade

Voor de echte toetjes-fans: een toetje van chocolade en fruit als traktatie!

Snel met Miljuschka: Frisse start Mini-trifle met chocolade

9. Pizzettes

Liever een hartige traktatie? Deze pizzettes zijn het perfecte formaat. Je kan de pizzettes bedekken met veel verschillende ingrediënten, zoals chorizo en kaas. 

Pizzettes

10. Chocoladebakjes met slagroom en fruit

Een gouden combinatie: fruit en chocolade. Nu gecombineerd tot een chocoladebakje met slagroom en fruit. Prachtig!

Altijd feest! Chocoladebakjes met Slagroom en Fruit

Binnenstebuiten 2

Met bovenstaande recepten zullen anderen jaloers zijn op jouw prachtige traktatie. Ben je na het maken van deze traktaties helemaal klaar met bakken? Dan is een dagje naar de film een aanrader. Het tweede deel van Binnenstebuiten kent niet alleen de nieuwe emotie jaloezie, maar ook de nieuwe emoties onzekerheid, verlegenheid en verveling. Kijk Binnenstebuiten 2 nu in de bioscoop!