Traktaties, de 7 lekkerste voor op school/muziekles/sportles/etc.:

 

Cupcake Monsters

Boe! Deze kindertraktatie is voor echt durfallen. Groene monstertjes met starende ogen en een heleboel tanden. Wie durft de eerste hap te nemen?

Miniatuurvoorbeeld

Oreo-spinnen

Zie je daar nou echt acht kleine kriebelpootjes? Gelukkig zijn ze van dropveter. Als je de gewone outfit van de spin net iets te saai vindt, kan je hem in de feeststemming brengen met een hip jasje van discodip. 

Miniatuurvoorbeeld

Kopjes Snoep

Alice in Wonderland? Zoete sprookjes? Met een ijsbekertje en een koekje maak je een kopje met schotel. Een theekransje van snoep! Jouw kind heeft vast wel een goed idee over met welk snoep het kopje gevuld moet worden.

Miniatuurvoorbeeld

Watermeloen Kerstboompjes

Een leuke traktatie die enorm geschikt is voor tijdens de winterse feestdagen. Het kerstboompje decoreer je met slingers, ballen en sterren. Net echt!

Miniatuurvoorbeeld

Snoep-Sushi

Nigiri, maki en uramaki. Voor de sushi-liefhebbende papa's en mama's vast en zeker bekend. Deze drie soorten kun heel makkelijk namaken om uit te delen. Ziet eruit als the real deal. Smaakt ietsje zoeter.

Miniatuurvoorbeeld

Fruit-rupsen

Op sommige scholen mag geen snoep meer worden uitgedeeld. Daarom hebben wij ook een gezonde traktatie op het lijstje gezet. Niemand kan nee zeggen tegen deze Rupsjes Nooitgenoeg van druiven en tomaten!

Lees ook: Steeds meer scholen verbieden pindakaas om deze reden >

Miniatuurvoorbeeld

Bananen-pinguïns

Goed nieuws! De lijfjes van de pinguïns bestaan voor het grootste deel uit banaan. Dus deze lekkere kindertraktatie ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens een bewustere keuze. 

Miniatuurvoorbeeld