Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht).
Stap 2:
Mix roomboter met de suiker romig. Voeg dan het ei toe en mix verder.
Stap 3:
Zeef in een andere kom de bloem, cacao, bakpoeder en baksoda en meng kort.
Stap 4:
Voeg 1/3 van de karnemelk bij de botermix en meng door. Voeg daarna 1/3 van het bloemmengsel aan de boter toe en meng door. Herhaal tot alles is gemengd.
Stap 5:
Vet de bakvorm royaal in met boter of bakspray. Giet het cakebeslag in de vorm en bak) in 25 à 35 minuten gaar. Je cake is gaar als een satéprikker er droog uitkomt. Laat afkoelen.
Stap 6:
Verkruimel de cake in een kom tot fijne kruimels. Haal eventuele harde stukjes eruit. Voeg hier de roomkaas aan toe. Meng goed door en rol er balletjes van en leg deze op een bord. Zet even in de koelkast.
Stap 7:
Smelt ondertussen de candy melts of witte chocolade a- bain-marie. Dip de lollystokjes in de gesmolten chocolade en steek de stokjes in de cakebolletjes. Laat uitharden in de koelkast.
Stap 8:
Doe de gesmolten chocolade of candy melts in bak(jes) en dip de bolletjes erin. Dip ze in de sprinkels en laat uitharden op een plaatje met bakpapier.
Tip van Miljuschka:
Je kunt de cakepops ook rechtop in een pot met suiker zetten dan blijven ze mooi rechtop staan.
Meld je aan en praat mee