groenterol omelet

Omeletrol met geroosterde groenten

Heb je tijd over? Probeer dan ons recept voor een omeletrol met geroosterde groenten naar keuze. Denk: aubergine, paprika, ui, courgette. Niet alleen erg gezond, ook houdt het je lang verzadigd. 

Franse omelet met truffel

Franse omelet met truffel

Dit rijtje is niet compleet zonder truffel. Soms mag je namelijk best een beetje uitpakken. Hiervoor gebruiken we truffeltapenade, wilde paddenstoelen, crème fraîche, een handje bieslook en eieren. Op wie ga jij indruk maken met dit recept 

zoete aardappel omelet

Omelet van zoete aardappel

Na de zoeteaardappelfriet en zoeteaardappelstamppot verwelkomen we vandaag de zoeteaardappelomelet. En omdat het kan, stoppen we de omelet vol met shiitakes en plakken pancetta. Lees hier hoe dat moet. 

omelet caprese

Caprese omelet

Waarom een broodje caprese wanneer we ook een broodje caprese-omelet kunnen maken? Voor deze omelet hebben we nodig: basilicum, mozzarella en tomaat. Daarbij maken we een salade van tomaat en cannellinibonen. Hoe je dat doet leggen we hier uit. 

Vietnamese omlet met garnaal en lente-uit

Vietnamese omelet

Deze lunch pakken we uit. We voegen garnalen, lente-ui en rijst toe aan de omelet en serveren het met een frisse komkommerrelish. Dat alles binnen 30 minuten. Bekijk hier het recept en de video hoe we dit stapsgewijs aanpakken.  

boerenomelet

Boerenomelet

Zin in een ouderwets lekkere en vooral gezonde boerenomelet? Maak 'em naar het recept van 24Kitchen's Rudolph van Veen: smeuïg, bomvol kort gebakken 'boeren' groenten en met een lekkere dikke plak bruin brood.

Vegetarische omelet

Vegetarische omelet met chips

''Chips?!'', horen we je denken. Ja, chips. En niet alleen om te snacken tijdens het koken, maar ook dóór je omelet voor extra crunch en umami. Dat wil je proberen!

Ovenomelet met tomaat en cheddar

Ovenomelet met cheddar en kaas

Je kan je dag niet beter beginnen dan met  een ovenomelet. Deze heerlijke variant van een omelet bereid je met tomaat en chedder in de oven. Enorm lekker en het maken is een eitje.

Foe yong hai

Foe yong hai

De klassieker van het Chinees-Indische restaurant uit je eigen keuken. Foe yong hai met shiitakes en doperwten mét de beroemde zoete saus. 

Boerenomelet

Boerenomelet met spekjes en champignons

Een goedgevulde boerenomelet maar dan op z'n Frans met spekjes, kaas en champignons. Het ultieme stevige ontbijt voor een lange dag.