De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tomatenomelet

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tomatenomelet

Bereidingswijze

Giet de tomaten op een zeef en laat uitlekken. Mix de tomaten, bleekselderij, tijm, eieren, melk en bloem in de blender circa 10 seconden op halve kracht. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Rasp de kaas en meng de kaas door de omelet. Verhit de pan met een scheutje olie. Schenk hier de omelet in en bak circa 5 minuten op middelhoog vuur. Leg een deksel op de pan en doe het vuur uit, zodat de tomatenomelet iets verder gaart. Serveer de tomatenomelet warm of koud.

Tip: je omelet wordt extra luchtig door de eieren en andere ingrediƫnten te mixen in een blender.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.