Tomatenomelet

3
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
Giet de tomaten op een zeef en laat uitlekken. Mix de tomaten, bleekselderij, tijm, eieren, melk en bloem in de blender circa 10 seconden op halve kracht. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Rasp de kaas en meng de kaas door de omelet. Verhit de pan met een scheutje olie. Schenk hier de omelet in en bak circa 5 minuten op middelhoog vuur. Leg een deksel op de pan en doe het vuur uit, zodat de tomatenomelet iets verder gaart. Serveer de tomatenomelet warm of koud.

Tip: je omelet wordt extra luchtig door de eieren en andere ingrediƫnten te mixen in een blender.

Ingredienten

4
Personen

Tomatenomelet

  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 5 eieren
  • 100 ml melk
  • 2 el bloem
  • 50 g oude kaas

Extra nodig

  • zeef
  • blender
Geef je waardering
3