De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tamagoyaki

Tamagoyaki is een Japanse opgerolde omelet. Je maakt het makkelijk thuis met het recept van Eveline.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Eveline's Asian Favourites Tamago

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Tamagoyaki is een luchtige opgerolde omelet. Door het toevoegen van suiker is de smaak wat lichtzoetig. Maken van Japanse omelet vergt wel wat vaardigheid. Maar geduld en oefening baart kunst."

Bereidingswijze

Tamagoyaki

  1. Klop de eieren met de suiker en melk los. 

  2. Snijd de paprika en ham in kleine blokjes van ca. 0,5 cm. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Roer de dashi, paprika, ham en bosui door het ei.

  3. Verhit 1 el olie in de pan en schenk een laagje van het eimengsel erin en laat stollen. Rol het ei met behulp van stokjes op.

  4. Schenk vervolgens nog een laagje van het eimengsel bij de opgerolde omelet in de pan. Laat opnieuw stollen en rol om de opgerolde omelet. Herhaal dit proces totdat het eimengsel op is.

  5. Snijd de tamagoyaki in plakjes en serveer.

Eveline is terug! En deze keer laat ze zien hoe makkelijk het is om haar favoriete Aziatische gerechten zelf te maken.

 Eveline's Asian favourites

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.