Gilgeori toast

Bij vele katers geldt: hoe zouter het eten, hoe beter! Deze Aziatische tosti met kaas, ei en groente is dan ook een aanrader. Heerlijk met een klodder mayonaise en ketchup! Hoewel je dit gemakkelijk zelf kunt maken, vergeven we het je als je vandaag de kant-en-klare fles grijpt. 

Koreaanse street toast

Bananenpannenkoekjes met havermout

Twee vliegen in één klap: bananen én havermout helpen allebei je maag te kalmeren. Daarnaast zorgen ze voor flink wat energie. Ideaal katerontbijtje dus! En bovendien zijn bananenpannenkoekjes natúúrlijk ook gewoon hartstikke lekker!

Miniatuurvoorbeeld

Boerenomelet met champignons, spek en oude kaas

Laten we eerlijk zijn: deze omelet is wel het ultieme anti-katergerecht. Voeg er gebakken champignons, spek en oude kaas bij en jouw kater verdwijnt als sneeuw voor de zon (hopelijk!).

Miniatuur

Vegan American pancakes 

Pancakes, soms heb je gewoon trek in een stapeltje luchtige vegan pannenkoeken. En ze zijn perfect om de kater weg te drijven. Tip: eet de pancakes met een flinke scheut maple syrup voor wat éxtra energie (dat kun je wel gebruiken!). 

Miniatuur

Ontbijttrifle

Ook yoghurt doet je goed, op je brakke ochtend. We vergezellen onze zure vriend met een laagje jam, knapperige noten en voedzame muesli. Daar kun je geen nee tegen zeggen! Zelfs niet met een kater. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Supersandwich met oude kaas

Deze supersandwich met oude kaas is het ideale ontbijtje, hij is namelijk zó klaar! Das fijn, want dan kan je meteen weer terug je bed in. Al denken wij: dat je na het eten van zo'n supersandwich je al een stuk beter voelt. Eet smakelijk! 

Miniatuurvoorbeeld