Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Kookboek: De Zilveren Lepel
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Kookboek: De Zilveren Lepel

Boeken
Kookboek: De Zilveren Lepel

De Italiaanse keuken kent vele voordelen: de gerechten zijn seizoensgebonden, relatief simpel en de ingrediënten zijn vaak niet duur, maar wel van ontzettend goede kwaliteit. Omdat de gerechten vaak van generatie tot generatie worden doorgegeven, zijn er weinig kookboeken te vinden die écht authentiek zijn. De Zilveren Lepel vormt hier een prettige uitzondering op.

De Zilveren Lepel is al 60 jaar het best verkochte kookboek in Italië en blijft actueel met meer dan 2000 recepten. Alle recepten zijn geworteld in de Italiaanse cultuur, maar zijn zo herschreven dat het voor Noord-Europeanen ook begrijpelijk wordt. De gerechten zijn makkelijk te bereiden voor iedereen. Dit dikke boek bevat genoeg recepten om jarenlang van te genieten, inclusief heel veel informatie over de geschiedenis en gebruiken van de Italiaanse cucina.

Kookboek: De Zilveren Lepel

Ook interessant

  • Koe lo yuk met ananas en witte rijst
    Koe lo yuk herken je vast wel van de menukaart van de Chinees. Met dit recept kun je het gerecht gemakkelijk zelfgemaakt op tafel zetten.
    voorbereidingstijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Job en Perry
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Makkelijke nasi goreng
    Nasi goreng maken doe je natúúrlijk zelf. Want dit heerlijke (en vegetarische) nasi goreng recept staat sneller op tafel dan je de afhaal kunt bellen.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Danny Jansen
    Danny Jansen

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Dahl met papadums

    Ona dahl recept is vegan, makkelijk, maar vooral ongelofelijk lekker! Probeer deze Indiase dahl thuis.

    voorbereidingstijd 15 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Jet van Nieuwkerk
    Jet van Nieuwkerk

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 23:25 - 23:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  2. 23:55 - 00:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  3. 00:25 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  4. 01:30 - 02:35
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  5. 02:35 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  6. 03:25 - 03:45
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  7. 03:45 - 04:10
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  8. 04:10 - 04:40
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  9. 04:40 - 05:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  10. 05:10 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  11. 05:30 - 05:45
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  12. 05:45 - 06:00
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  13. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  14. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  15. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  16. 07:15 - 07:20
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  17. 07:20 - 07:45
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  18. 07:45 - 08:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  19. 08:00 - 08:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  20. 08:30 - 09:00
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  21. 09:00 - 09:30
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  22. 09:30 - 10:00
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  23. 10:00 - 10:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  24. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  25. 11:10 - 12:15
    The F Word
    (Nu op tv)
  26. 12:15 - 13:35
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  27. 13:35 - 14:35
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  28. 14:35 - 15:05
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  29. 15:05 - 15:40
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  30. 15:40 - 16:15
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  31. 16:15 - 16:50
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  32. 16:50 - 17:05
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  33. 17:55 - 18:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  34. 18:25 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  35. 19:00 - 19:55
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
  36. 19:55 - 20:55
    World Eats Bread
    (Nu op tv)
  37. 20:55 - 21:55
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  38. 21:55 - 22:25
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  39. 22:25 - 23:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  40. 23:00 - 23:25
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  41. 23:25 - 00:00
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  42. 00:00 - 00:55
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C