In Wokking Lekker laat Danny zien wat je allemaal met een wok kunt maken, en dat is meer dan je waarschijnlijk denkt! Aan de hand van uiteenlopende gerechten (variërend van de standaardmaaltjes tot toetjes), verschillende bereidingswijzen en de nodige tips & tricks loodst Danny je door de wijde wereld van wokken.

Alle gerechten zijn makkelijk, lekker en snel te maken, en hebben bovendien de focus op groenten. Bij elk recept kies je zelf welke rijst- of noedelsoort je wil gebruiken en sauzen kun je zelf maken of - lekker makkelijk - bij de supermarkt of toko halen. 

Van basics tot taartjes
Het boek begint met de basics, want zonder goede wok, de juiste olie en de perfecte techniek ben je nergens. Aan de hand van simpele tips leer je alle do's & dont's en ben je binnen no time een volleerd wokker. 

De hoofdstukken met recepten zijn onderverdeeld in Wok-A-Licious (simpelweg te lekker!), Wokking Snel (de naam zegt het al), Out of the Wok (weer eens iets anders), Wok around the World (gerechten van over de hele wereld) en Wokking Sweet (toetjes en taartjes). Tot slot vertelt Danny ook nog hoe je zelf de lekkerste sauzen maakt en legt hij uit wat het verschil is tussen bekende rijst- en noedelsoorten. 

Wokjournaal
De hele maand oktober staat in het teken van... Woktober! Geniet elke werkdag om Wokslag 16:00 van het Wokjournaal, waarin Danny zijn favoriete recepten laat zien. 

Wokking Lekker ligt vanaf 12 september in de winkels. Bestel het boek hier voor €16,50.