3 ingrediënten:

Homemade aardbeiensorbet met basilicum

Een fris nagerecht om het zware, voor- en hoofdgerecht uit te balanceren. Benodigdheden: 3 ingrediënten en water!

Miniatuur

4 ingrediënten:

Barbecuebanaan met vanille-ijs

Een recept met maar 4 ingrediënten, maak je er popcornbrittle bij? Dan heb je nog 3 ingrediënten nodig - of je koopt één zak popcorn in de supermarkt. 

Miniatuur

Sinaasappel gemberyoghurt

Nog een fris nagerecht gemaakt van yoghurt, gekonfijte gember en sinaasappel en sinaarappelsiroop. 

Miniatuur

5 ingrediënten:

Griesmeelpudding met fruit

De oer-Hollandse griesmeelpudding doet het ook goed tijdens kerst! Gebruik je favoriete fruit om de saus mee te maken. 

 

Miniatuur

Spaanse churros

Een heerlijk dessert om te delen! Maak af met (kaneel)suiker of chocoladesaus. 

Miniatuur

Arretjescake

Die komt ons bekend voor! De arretjescake is heerlijk bij de koffie of thee na het kerstdiner. 

Miniatuur

6 ingrediënten:

Italian mess

Een heerlijk dessert met daarin alle lekkernijen die Italië te bieden heeft: stukjes nougat, cantuccini, meringue en espresso. 

Miniatuur

Makkelijke panna cotta met aardbeien

Een supermakkelijke panna cotta met maar 6 ingrediënten. Hij staat ook nog binnen 20 minuten op tafel.

Miniatuur

Kersenclafoutis

Een makkelijke kersenclafoutis. Meng de 6 ingrediënten, vet het bakblik in met boter en schuif voor 1 uur in de oven. 

Miniatuur

Crème brûlée van pruimen en gember

6 ingrediënten en 15 minuten bereiding en er staat een gevulde crème brûlée met pruimen en gember op de (kerst)tafel. 

Miniatuur

Moelleux au chocolat

De moelleux au chocolat, beter bekend als: lava cake! En dat met maar 6 ingrediënten. Maak eventueel af met karamel en vanille-ijs. 

Miniatuur

Gebakken peren met speculaasijs

Nog nooit waren we zo blij om met de gebakken peren te zitten. Het beste van al? 6 ingrediënten en binnen 10(!) minuten klaar. 

Miniatuur