- Spoel kleine vormpjes af met koud water en droog ze niet af.
- Breng de melk aan de kook.
- Roer de griesmeel en vanillesuiker door elkaar. Voeg het al roerend toe aan de melk.
- Laat het 5 minuten koken tot het dik wordt.
- Giet in de vormpjes en verstop de bonen erin. Laat ze opstijven.
- Doe de bosbessen met de suiker en wat water in een pan. Breng aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen.
- Los de puddinkjes en bedruip ze met bosbessensaus.
Griesmeelpudding met bosbessensaus
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties