De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

griesmeelpudding met bosbessensaus

30 min (voor)bereidingstijd
Griesmeelpudding met bosbessensaus

Een recept van

Bereidingswijze

  • Spoel kleine vormpjes af met koud water en droog ze niet af.
  • Breng de melk aan de kook.
  • Roer de griesmeel en vanillesuiker door elkaar. Voeg het al roerend toe aan de melk.
  • Laat het 5 minuten koken tot het dik wordt.
  • Giet in de vormpjes en verstop de bonen erin. Laat ze opstijven.
  • Doe de bosbessen met de suiker en wat water in een pan. Breng aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen.
  • Los de puddinkjes en bedruip ze met bosbessensaus.


Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker