De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Griesmeelpudding met bosbessensaus

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Griesmeelpudding met bosbessensaus

Bereidingswijze

  • Spoel kleine vormpjes af met koud water en droog ze niet af.
  • Breng de melk aan de kook.
  • Roer de griesmeel en vanillesuiker door elkaar. Voeg het al roerend toe aan de melk.
  • Laat het 5 minuten koken tot het dik wordt.
  • Giet in de vormpjes en verstop de bonen erin. Laat ze opstijven.
  • Doe de bosbessen met de suiker en wat water in een pan. Breng aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen.
  • Los de puddinkjes en bedruip ze met bosbessensaus.


Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.