Easy panna cotta met aardbeien

61
Makkelijk
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Laat de gelatineblaadjes een paar minuten wellen in een kom met koud water.

Giet ondertussen de slagroom, melk, kristalsuiker en vanille-aroma in een pan en verhit op rustig vuur tot het mengsel heet is, maar niet kookt. Haal de pan vervolgens van het vuur.

Knijp de gelatineblaadjes uit boven de kom zodat het meeste water eruit is, en voeg het toe aan het mengsel in de pan. Roer goed met een garde totdat alle gelatine is opgelost. Giet het mengsel voorzichtig in vier glaasjes. Zet deze ten minste 3 tot 4 uur in de koelkast.

Was en ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren. Serveer de panna cotta met de partjes aardbei.

Ingredienten

4
Personen

Voor de panna cotta

  • 3 gelatineblaadjes
  • 450 ml ongezoete, ongeklopte slagroom
  • 200 ml halfvolle melk
  • 100 g kristalsuiker
  • 1 tl vanille-aroma
  • 250 g aardbeien
Geef je waardering
61