De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Easy panna cotta met aardbeien

Laat de gelatineblaadjes een paar minuten wellen in een kom met koud water.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Easy panna cotta met aardbeien

Bereidingswijze

Laat de gelatineblaadjes een paar minuten wellen in een kom met koud water.

Giet ondertussen de slagroom, melk, kristalsuiker en vanille-aroma in een pan en verhit op rustig vuur tot het mengsel heet is, maar niet kookt. Haal de pan vervolgens van het vuur.

Knijp de gelatineblaadjes uit boven de kom zodat het meeste water eruit is, en voeg het toe aan het mengsel in de pan. Roer goed met een garde totdat alle gelatine is opgelost. Giet het mengsel voorzichtig in vier glaasjes. Zet deze ten minste 3 tot 4 uur in de koelkast.

Was en ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren. Serveer de panna cotta met de partjes aardbei.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.