De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Italian Mess

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Italian Mess

Bereidingswijze

Italian Mess

  • Hak de chocolade en de nougat fijn met een scherp mes.
  • Verbrokkel de meringues en de cantuccini.
  • Verdeel chocola, meringues, cantuccini en nougat over de vier glazen.
  • Schep hier een bolletje vanille-ijs op.
  • Giet de hete espresso over het ijs en serveer direct.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Oh dat lijkt me heerlijk, ik ga hem met Kerst maken.
Anne Lammers
25-11-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.