De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italian mess

10 min (voor)bereidingstijd
Italian Mess

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Italian Mess

  • Hak de chocolade en de nougat fijn met een scherp mes.
  • Verbrokkel de meringues en de cantuccini.
  • Verdeel chocola, meringues, cantuccini en nougat over de vier glazen.
  • Schep hier een bolletje vanille-ijs op.
  • Giet de hete espresso over het ijs en serveer direct.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker