De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kersenclafoutis

Heerlijk als dessert of voor bij de koffie: kersenclafoutis.

Direct naar recept
Kersenclafoutis

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 °C.

Ontpit de kersen. Meng het vanille aroma met de melk, rietsuiker, bloem en eieren. Vet de vorm in met boter. Verdeel de kersen en het beslag over de ovenschaal en bak de clafoutis in circa 1 uur goudbruin en gaar.

Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.