De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

brulée van pruimen en gember

Verwarm de grill in de oven voor. Ontpit de pruimen, snijd de pruimen in blokjes en verdeel over 4 bakjes. Snijd de gember fijn. Klop de slagroom tot yoghurt dikte. Roer de gember, rasp van de limoen en de yoghurt door elkaar en spatel de slagroom erdoor. Verdeel het mengsel over de bakjes en bestrooi met de suiker.

15 min (voor)bereidingstijd
Brulée van pruimen en gember

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grill in de oven voor. Ontpit de pruimen, snijd de pruimen in blokjes en verdeel over 4 bakjes. Snijd de gember fijn. Klop de slagroom tot yoghurt dikte. Roer de gember, rasp van de limoen en de yoghurt door elkaar en spatel de slagroom erdoor. Verdeel het mengsel over de bakjes en bestrooi met de suiker. Zet de schaaltjes onder de grill tot de suiker gesmolten is.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker