Vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt

Met deze zomerse temperaturen eten we het liefst de hele dag door ijsjes. Heb je deze verfrissende vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt gemaakt? Dan zeggen we: lekker blijven eten. Verzetten heeft geen zin, deze ijsjes roepen je naam totdat ze allemaal op zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Zomerlasagne met groene groenten, ricotta en citroen

Voor een zomers gevoel is een Italiaanse maaltijd altijd goed. Deze zomerlasagne met groene groenten, ricotta en citroen van PLUS is niet alleen heel erg zomers en smaakvol, hij is ook heerlijk fris. De perfecte afsluiter na een dagje bakken in de zon.

Miniatuurvoorbeeld

Zomerdrankje met komkommer, basilicum en citroen

Bij zomerse temperaturen moeten we goed blijven drinken. Voor sommigen een hele uitdaging, maar het wordt een stuk makkelijker met een heerlijk zomerdrankje. Probeer de combinatie komkommer, basilicum en citroen. Grote kans dat je binnen no time de geschikte hoeveelheid vocht binnen hebt!

Miniatuurvoorbeeld

Kabeljauw met citroentagliatelle

Een gouden combinatie: vis en citroen. Deze kabeljauw met romige citroentagliatelle is dan ook een smaakvolle topper. Perfect voor een gezellig etentje, want dit gerecht is naast heel erg lekker, ook snel gemaakt. Altijd fijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lemon pudding van oma Ruth

Koken is soms net magie, bewijst deze Australische lemon pudding. Ondanks dat je maar één soort beslag maakt, bestaat de pudding na het bakken uit een cake-achtige laag en daaronder een sausje! Dat is dus niet zoals we van de Nederlandse pudding gewend zijn... Maar wel ontzettend lekker.

Miniatuurvoorbeeld

Lemon meringue pie

We sluiten het lijstje spectaculair af met een heerlijke lemon meringue pie. Zoet, fris, romig: this pie has it all. Dus heb je (n)iets te vieren? Haal die citroenen maar in huis, het is tijd om te bakken!

Miniatuurvoorbeeld