Vlug ontbijtje voor vader

Een stevig ontbijt

Of ze nou moeten werken, de kids naar school brengen, boodschappen doen of naar de voetbalvereniging: vaders hebben het vaak druk. In al die drukte is het belangrijk dat ze een goede bodem hebben om de dag mee door te komen. Laat hem op Vaderdag eens proeven van deze snelle, lekkere ontbijtjes.

Kerntemperaturen voor vlees, vis, wild en gevogelte

Perfecte garing van vlees

Professionele pitmasters bakken vlees juist low & slow op de barbecue, zodat het extreem mals wordt en alle smaken in het vlees trekken. Door een kernthermometer te gebruiken kun je continu de temperatuur van het vlees in de gaten houden, zonder dat je het vlees hoeft aan te snijden. Handig voor het maken van pulled pork, een Amerikaanse BBQ-bereiding van langzaam gegaard varkensvlees dat je letterlijk uit elkaar kunt trekken.

Aardbei in pak

Aardbeien in pak

Een kleine traktatie is leuk als extraatje om jouw vader te laten weten hoe bijzonder hij voor jou is. Maak hem aan het lachen met deze grappige aardbeien in pak, inclusief vlinderdas of stropdas.

5 culinaire cadeautips voor Vaderdag

Barbecue tools

Speciaal voor barbecueliefhebbers leggen wij uit hoe je gemakkelijk en snel een houtskool barbecue aansteekt, zodat ieder stukje vlees, vis, gevogelte, groente of fruit perfect gegrild wordt. Staat jouw vader ook graag achter de barbecue? Geef hem dan de juiste tools cadeau, zoals barbecuegereedschap, roosters en marinadekwasten.

Uitgelicht: pulled pork

Een maaltijd cadeau

Klopt het spreekwoord ‘de liefde van de man gaat door de maag’? Test het zelf door papa’s favoriete gerecht voor te schotelen op zondag. Gerechten met stoere groenten, nacho’s met gegrilde kip en barbecuesaus, pulled pork of brisket van de barbecue zijn zeker aan te bevelen.

Is jouw vader vegetariër? Klik hier voor heerlijke vega-gerechten!