De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snelle vissoep

Pel en snipper de ui fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de wortel in blokjes.

30 MIN
Snelle vissoep

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

  • Pel en snipper de ui fijn.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Schil en snijd de wortel in blokjes.
  • Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in stukjes.
  • Halveer de cherrytomaatjes.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Rasp de schil van de sinaasappel boven de pan. Voeg de wortel, paprika en de tomaten toe en bak circa 2 minuten. Voeg het water en de kippenbouillonblokjes toe en breng aan de kook.
  • Voeg de krieltjes toe aan de soep en kook circa 7 minuten.
  • Halveer de sinaasappel en pers het sap boven de pan uit.
  • Snijd de kabeljauw in stukjes. Voeg de garnalen en kabeljauw toe en verwarm nog circa 5 minuten. Breng op smaak met beetje versgemalen peper.
  • Pluk en snijd de peterselie fijn. 

Serveren

  • Verdeel de soep over kommen en bestrooi met peterselie. Besprenkel met een scheutje olijfolie extra vierge.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker